شبکه جنبش راه سبز ( جرس) : دبير مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم تاكيد كرد «حرص قدرت در جناح مخالف اصلاح طلبان باعث شده است تا آنان قدرت تحليل سياسي خود را هم از دست بدهند.»
سيد حسين موسوي تبريزي در پاسخ به سوالي در مورد ”تخريب جناح اصلاح طلب توسط برخي رسانه هاي اصولگرا“ با اشاره به اينكه بخشي از جريانات سياسي در ابتداي پيروزي انقلاب به تخريب شخصيت و در نهايت حذف فيزيكي چهره هايي چون شهيدان بهشتي و مطهري ميپرداختند، به ایلنا گفت: در جوامع همواره عدهاي هستند كه كه به دليل دارا نبودن فضائل مورد نظر جامعه، موجوديت خود را فقط در نفي ديگران ميبينند و لذا دست به تخريب شخصيت افراد مقبول جامعه مي زنند، همانگونه كه در ابتداي انقلاب مجاهدين خلق اينگونه رفتارها كردند.
وي افزود: يكي از دلايل مظلوميت ائمه (ع) هم اين مساله بود، زيرا اگر آن بزرگواران آزاد بودند، جايي براي بنياميه و بني عباس باقي نميماند.
رئيس خانه احزاب با بيان اينكه نميخواهم گروههاي فعلي را با گروههاي اول انقلاب مقايسه كنم، تصريح كرد: اينها در مقابل رقيب احساس ضعف ميكنند و لذا به حربههاي كهنهاي مانند اتهام ارتباط با خارج متوسل ميشوند، در حالي كه مردم بخاطر دسترسي به رسانههاي غير از صدا و سيما از همه چيز مطلع هستند و در واقع حرص قدرت در جناح مخالف اصلاح طلبان باعث شده است تا آنان قدرت تحليل سياسي خود را هم از دست بدهند.
موسوي تبريزي با اشاره به اتهام ارتباط با خارج با بيان اينكه اين نوع ارتباط راههاي خاص خودش را دارد، گفت: اگر ما براي اثبات اين اتهام به اين استناد كنيم كه حرفهاي ما در bbc و صداي آمريكا پخش ميشود، اين سخن درستي نيست، زيرا اين رسانه ها مذاكرات مجلس را هم نقل ميكنند و قطعا ارتباط با خارج اينگونه اثبات نمي شود.
وي افزود: از سوي ديگر اگر گفته شود كه بيان سخنان ما توسط خارجيها دليل رابطه با بيگانه است، بايد ببينيم منظور چه سخناني است كه اگر اشاره به سخناني چون ضرورت وجود آزادي، حق برخورداري متهمان از وكيل و ... باشد، بايد گفت اين مطالب در قانون اساسي هم آمده است و ربطي به عنصر خارجي ندارد.
دادستان كل كشور در زمان آیت الله خمینی تاكيد كرد: تنها دليل ارتباط با بيگانگان اين است كه گروهي متعلق به داخل كشور با عناصر خارجي نقشهاي براي براندازي نظام در صورت به قدرت رسيدن بكشند و در اين زمينه مدارك محكمي هم وجود داشته باشد.
موسوي تبريزي با اشاره به اينكه در يكي از جلسات دادگاهها يكي از كارمندان سفارت انگلستان به عنوان متهم از جمع آوري اطلاعات توسط اين سفارتخانه سخن ميگفت، اظهار داشت: يكي از كارهاي همه وزارتخانهها جمعآوري اطلاعات و كسب اطلاع از ميزان قدرت جريانات سياسي در يك كشور است و سفارتخانههاي ما در ساير كشورها نيز اين كار را انجام ميدهند كه امر منفي و عجيبي نيست.
رئيس خانه احزاب با بيان اينكه ما هم پيش از سفرهاي خارجي از وزارت خارجه درخواست اطلاعات ميكنيم و آنها هم از سفارتخانهها كسب اطلاع ميكنند، ادامه داد: اينكه فردي را به دادگاه بياورند و او را وادار به گفتن اين مطلب كنند كه ما در سفارتخانه موظف به جمع آوري اطلاعات بودهايم، دليل ارتباط اعتراضات مسالمت آميز اخير با بيگانگان نيست.
موسوي تبريزي با بيان اينكه با برگزاري اين قبيل دادگاهها حيثيت نظام آسيب مي بيند، اين سوال را مطرح كرد كه آيا با الله اكبرهاي شبانه حيثيت نظام بيشترآسيب مي بيند يا با برگزاري دادگاههاي 50 و 100 نفره و آن كيفرخواستها؟
وي تاكيد كرد: كيفرخواستهاي مطرح شده در دادگاههاي اخير بيشترين آسيب را به حيثيت نظام وارد كرد، در حالي كه رهبري بر توجه به اين نكته بسيار تاكيد كرده اند.
دادستان كل كشور در دهه60 ادامه داد: اينكه جواني را در دادگاه بياورند و او هم اظهار كند كه فريب بيگانگان را خورده است، حركت شايسته اي نيست، زيرا هر ادعايي بايد بر اساس مدارك صحيح و البته با استفاده از حق دارا بودن وكيل بوده باشد.
موسوي تبريزي در پايان تاكيد كرد: هر اتهامي كه در جامعه طرح مي شود، بايد اثبات شود تا جامعه نيزآن را بپذيرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر